Hlavní stan  |  České vinyly  |  Recenze  |  Rozhovory  |  Odkazy  |  Kapely

Hledané  |  Nabídka  |  Inzerce  |  Poznámky  |  O nás  |  Kontakt  |  English info


>>>   H l a v n í   s t a n   >>>   A r c h i v   >>>   2014 - 2. čtvrtletí

>>>   Archiv novinek 2014 - 2. čtvrtletí

>>> MERŤÁK | 2014-06-24 >>>
PRAY FOR DEATH "s/t" | V RUKOU OSUDU "s/t" split LP (2014 Anarchist Black Cross, Cestou Na Hřbitov Records, Exit Production, Forced Expression, Phobia Records, Pope's Ass Productions, Uchylny Koš, Véva Records)
Lidstvo je odsouzeno k zániku, příprava na soudný den!
O vzniku téhle společné nahrávky jsem toho příliš nevěděl, i když je pravdou, že obě kapely pro mě nejsou neznámou a tušil jsem, o co by se asi mělo jednat. Zatímco V Rukou Osudu hrají ponurý sludge / doom metal, Pray For Death mixují především crust, metal a hardcore / punk. Mám rád, když má splitko nějaký smysl a každá strana nezní tak, že posluchač v podstatě netuší, jaká právě hraje kapela, což v tomto případě opravdu ani zdaleka nehrozí, a na své si tak přijde milovník rychlého crust-metalu i příznivec bahna.
Rozkládací obal tvoří zepředu koláž fotek, jež smutně vystihují podobu naší zkažené moderní doby: zbraně, drogy, utrpení nevinných a bezmocných, zvýšená represe plná příkazů a zákazů, týraní zvířat... Povedené, hodné zamyšlení a vlastně jakýsi leitmotiv, který provází celou desku. Uvnitř obalu se nacházejí kompletní české texty i anglické překlady, tradiční informace o nahrávání a navrch po jedné společné fotce každé kapely. ... více


>>> BERRY & MM CREW | 2014-06-11 >>>
Nezávislý festival v duchu 'Do It Yourself' vstupuje letošním ročníkem ve své šesté pokračování, které proběhne v sobotu 21. 6. od 16.00 hodin v tradičním místě konání, areálu Boudy a přilehlých pozemcích v Čermné u Sušice.
Posekaná tráva, parkování a stanování na loukách, nealkoholické i alkoholické nápoje, vegetariánské občerstvení, nabídka gramodesek a všechno ostatní, na co je návštěvník zvyklý nebo si hodlá zvyknout. ... více


>>> MERŤÁK | 2014-06-02 >>>
UŠTKNI "Oči šelem" / "Protijed" LP (2013 Papagájův Hlasatel Records)
Trochu jiný punk z Rožnova
Rožnov skýtá typicky punkově-alternativní podhoubí, kde se pořád něco děje, i když to nemusí být za hranicemi malebného beskydského kraje zprvu znát. Kapela Uštkni pro mě byla ještě před rokem velkou neznámou, snad jsem je zaznamenal v nějakém punkovém fanzinu, a tuším, že hráli s Tragedy v Točníku před dvěma lety, ale k podrobnějšímu seznámení jsem se dostal až poslechem tohoto vinylu. V tiskové zprávě k jeho vydání jsem se dozvěděl, že kapela funguje od roku 2007 a tahle deska je vlastně dvojalbem na jednom vinylu, protože obsahuje jednak materiál z roku 2011 s názvem "Oči šelem" - který nebyl doposud nikdy vydán - a dále album "Protijed", které bylo nahráno v roce 2009 a o rok později se dočkalo vydání na CD. Specifikovat čtenáři styl, který Uštkni hrají, je úkol značně nelehký, protože snad všechny rožnovské punkové kapely, které jsem doposud poznal, hráli a hrají punk tak nějak zcela „po svém“ a nejinak tomu je i v tomto případě. Lze slyšet směs punku, undergroundu i alternativního rocku, což z Uštkni nedělá další tuctovou punkovou kapelu, ale nutí posluchače spíš pozorně naslouchat takřka každému tónu. ... více


>>> BERRY | 2014-05-07 >>>
Historicky 9. titulem DOG LOVERS RECORDS je debutové 7" EP CTIB "Nebo taky ne". Ctiba netřeba dlouze představovat, postačí názvy kapel Telefon či Uštkni, nebo klubu Vrah. Pětiskladbové 7" EP vyšlo v nákladu 130 ručně číslovaných kusů, v ideálech a tradici labelu z lesů, tedy těmahle rukama a s láskou k linorytu. Obsahem EP je i rozhovor se Ctibem, který si sólově vystačí s kytarou a hlasem, v jeho případě tedy regulérním folkpunkovým kulometem. Sedmipalec vyšel 30. 4. a poprvé byl k dostání v rožnovské knihovně, kde se udál koncert na jeho podporu. Záznam koncertu je níž a vinyl u pana Samuela.



>>> BERRY | 2014-05-05 >>>
V kooperaci labelů DINGLEBERRY RECORDS, IFB RECORDS, MANIYAX RECORDS, MOSH POTATOES RECORDS, PIKE RECORDS, SUSPENDED SOUL TAPES & RECORDS, ZEGEMA BEACH RECORDS a s přispěním samotných kapel vyjde v polovině června split LP ██████ "s/t" | OLD SOUL "s/t". Nahrávka bude vydaná u příležitosti společného evropského turné. Jako je zbytečné psát o ██████, že jsou tajemným okvětím black/screama z Plzně, tak není od věci uvést, že Old Soul jsou stylově spřízněnou kapelou z Ameriky. Přiložené video je krátkým svědectvím toho, jak vznikal obal vinylového splitu, který je právě mordován v útrobách lisovny.



>>> BERRY | 2014-05-04 >>>
OR "LP" LP (2013 Silver Rocket)
Projet čerstvě zoraný pole stoletou obracečkou sena
Pamatujete na 80. léta a bující ultrametal všech odnoží? Pokud název kapely nekončil koncovkou or, neexistovali jste! OK, tenhle Or má s ultrametalem společnýho pramálo, ale kapela svým názvem dovedla metalovou módu osmdesátek ad absurdum. No uznejte sami, nemám skvělý starty recenzí?!
U týhle desky pokládá do kolen nejprve obal, Metallica s černým albem hadr, ta v rohu naznačila logo, Or nic a recyklovaný karton nechali recyklovaným kartonem. Téměř neznatelný potisk šedou lze shledat nejprve na hřbetu vnějšího obalu - název kapely a titul alba v podobě celkem čtyřech znaků a katalogové číslo 58. To není k zahození, když uvážíme, že hned po něm je Deverovka se svým Klubem 59. Zezadu názvy šesti tracků a logo labelu. Vše čitelný jen pod určitým úhlem. Stejně tak texty na vnitřním inlayi, který z druhé strany obsahuje foto mladého tria, tzv. mladé krve. Staré dobré mladé krve! Basák v triku Sonic Youth. Vinyl je bílej jak stěna, etikety černý jak saze a jednotlivé strany úsporně označeny malými písmeny o a r. ... více


>>> BERRY | 2014-04-27 >>>
PIPER RECORDS pomohl na svět vinylové edici debutového alba brněnské písničkářky Nikoly Muchové, tedy gramofonové desce MUCHA "Slovácká epopej". Dvanáctiskladbové album představí kromě undergroundové ikony femipunku Martina E. Kyšperského (Květy), Petra Zavadila (Ty Syčáci) a Štěpána Svobodu (Budoár Staré Dámy). Desku natočil Ondřej Ježek ve studiu Jámor v letech 2012 - 2013. Sama skupina charakterizuje obsah alba sobě příznačně a dostatečně výmluvně: „Úplně slušné i úplně sprosté písně pro chytré lidi.“


>>> BERRY | 2014-04-27 >>>
V masivní vydavatelské kooperaci sestávající z labelů EASTRAIN REO, GORGONA RECORDS, HOLY GOAT RECORDS, MONOTONSTUDIO RECORDS, NAŠE DESKY, NEGATION RECORDS, SAVRVS BROTHERS, SKIN & BONES RECORDS a TERROR NIGHT vyšel 10. 4. 2014 druhý vinylový zápis severočeské kapely Drom. Zatímco o debutu jsme referovali přímo recenzí DROM "Hectop", novinku přibližujeme zprávou. Aktuální zářez do sbírky fanoušků post screamo hardcore metalu se nese ve znamení split LP DROM "s/t" | MORO MORO LAND "s/t", přičemž kolegové z druhé strany pocházejí z Ruska a postmetalové školy. Černý vinyl na 45 otáček obsahuje po dvou skladbách od každé kapely, minimalistický rozkládací foldover cover s krásným motivem a texty plus všemi informacemi uvnitř. Neváhejte složit tělo pod tenhle válec!


>>> BERRY | 2014-04-13 >>>
Z ankety Best Czech Vinyl Disk se stala jistá rutina, co si budeme povídat. Ale pořád jsou výsledky zajímavé a jejich podoba láká obětovat práci s tím vším zas a znova.
Letos se ankety zúčastnilo 79 hlasujících, to znamená přesně o 30 méně než vloni, přičemž v roce 2013 vyšlo o celých 12 dlouhohrajících titulů více než v roce 2012. Malé desky zůstaly na stejných počtech.
Anketa je nepochybně průzkumem jisté sorty posluchačů, pro něž je vinylová deska něčím víc než artefaktem a ač výsledky mohou být a jsou do velké míry subjektivními pohledy vybrané skupiny aktivních posluchačů, zároveň neoddiskutovatelně vypovídají o skutečném stavu věcí vinylových.
Že svět se zbláznil a oproti letem zdánlivě nedávno minulým chrlí vinylové desky jak utržený ze řetězu, je fakt, který byl zmíněn již při vyhlášení tohoto ročníku ankety. Počet hlasujících jasně naznačuje, že tento stav se začíná mnoha posluchačům zajídat, ztrácejí se, ztrácejí motivaci sledovat gramodesky generálně a opouštějí tento kdysi magický, jistým statusem něčeho výjimečného, neopakovatelný svět, který se nyní zdá být, ostatně dříve či později jako téměř všechno, pohlcen konzumem.
Konzumovat desky je však v dnešní době stejný nonsens jako přejídat se tofu. Hardcorová scéna mi rozumí a je to stále ona, která v proudu mimoděk nabalujícím všechen ten mainstream balast, je důležitým prvkem toho všeho, železem v betonu, který díky tomu nepraská.
Velmi děkujeme všem, kteří neztratili zájem o prezentaci svého vlastního názoru a poslali hlasy, díky nimž anketa žije dál. Anketa bez nominací, proměn, ceremoniálu a ocenění. Anketa, která prostě „jenom“ je.
Vyhlášení a výsledky >>>


>>> BERRY | 2014-04-08 >>>
Společnými silami vydaly zkraje května loňského roku dvě stěžejní rožnovské, respektive tuzemské, v pravém slova smyslu punkové kapely split LP INNOXIA CORPORA | TELEFON "...drát nad plotem". Společný obal, název, procítění stylu; jednotní, přesto každý svůj. Deska obsahuje celkem šestnáct tracků rovně rozdělených s tím, že strana Telefonu byla nahrána na jaře 2012 a strana Innoxia Corpora v lednu 2013. Reprezentativní suvenýr z rozstříhaného ostnatého drátu vlisovaného do drážek vinylové desky objednávejte přímo u jednotlivých kapel.


>>> BERRY | 2014-04-08 >>>
V červenci 2013 se objevila v zaprášených krabicích od banánů pokoutních prodejců vinylů gramodeska ROOT "Kärgeräs". Proč tahle poslední dosud nevydaná vinylová reedice vyšla až vloni jako vůbec poslední? Je to nejalternativnější album kapely. Purpurový 180 gramový vinyl dokonale ladí s obalem, který oproti původnímu CD doznal drobných, ale nutných změn. Skvostnou práci a důstojnou edici má na svědomí jihočeský dinosaurus mezi tuzemskými metalovými labely - MONSTER NATION, jehož je tento titul v pořadí již historicky šestým s logem Root! V kapse potištěné texty a příběhem národu Kärgeräs pochopitelně chybí dovětek z CD edice o tom, že „tato deska (1995) je definitivní tečkou za existencí Root“.


>>> BERRY | 2014-04-06 >>>
DAMAGE DONE RECORDS vyvrhli do světa hardcoru další sedmipalcový vinyl tuzemské kapely, který komentují lakonicky, ale výstižně: „Po pěti letech existence vydávají Palahniuk svůj první zářez do asfaltu, který znamená hudbu. Čtyři skladby na černém sedmipalci, doplněné o čtyři karty s texty a ilustracemi od Fuega a download kódem pro stažení skladeb. Mix přímočarosti DC hardcoru a vypjatosti Yaphet Kotto. Limitovaný náklad 200ks, černý vinyl, jako tradičně nebude žádný re-press.“
Release party sedmipalcového dortu PALAHNIUK "Krysy" proběhla v den vydání, tedy 21. února 2014, společně se Small Town Riot v Praze na 007.


>>> BERRY | 2014-04-06 >>>
Vloni započatá těsná kooperace Blackoshe a Master's Hammer ústí ve v pořadí druhé společné dílko, tedy split 7" SP BLACKOSH "6,66 promile" | MASTER'S HAMMER "Pod vrstvou prachu". Sedmipalcový vinyl je koncepční a jeho vydáním vstoupila v existenci unikátní, dosud neviděná, neslyšená série, či chcete-li nebo nechcete, sága.
Vinyl můžeme komentovat, můžou ho dokonce komentovat i samotní autoři, ale až poslechem hudby a textů se vykreslí ve své jedinečnosti. Autoři přibližují dnes vydané dílo následovně:
Franta Štorm: „Na sedmipalcový vinyl se vejde málo muziky, takže je potřeba nápady směstnat do zkratky, která by vystihovala naše současné rozpoložení. Jak sami slyšíte, jsou to sentimentální připomínky doby, kdy jsme dělali tzv. opravdický blackmetal. Tentokrát v tom fakt není žádná ironie ani nadsázka, jen určitá vzpomínka; text říká vše.“
Blackosh: „Všichni se asi shodneme na jedné věci. Když vydávat další společná splitka, tak každé pojaté alespoň trochu jinak. Tentokrát zaznělo u stolu něco v tom smyslu, že bychom si mohli zavzpomínat na staré časy, než na všechno úplně zapomeneme. Přebíral jsem tedy nějaká stará dema (aby to mělo ten správný punc autenticity) a našel tuhle, skoro už komplet hotovou věc s textem. Skladbu, ve které jsou zakomponované převážně riffy z 90. let. Vykopané z ošuntělých kazet a vybrané z nějakých pracovních demáčů, s materiálem určeným pro další album Entrails, které jsme nikdy nedokončili.“


>>> BERRY | 2014-04-05 >>>
V předvečer exkluzivního vzpomínkového koncertu Krabathor na Brutal Assault 2014 se s vinylovými releasy tuzemské deathmetalové legendy mohou labely přetrhnout. Vedle již avizované reedice debutového LP KRABATHOR "Only Our death Is Welcome..." je venku nový 10" vinyl, reedice EP KRABATHOR "Mortal Memories" z roku 1997. Na mušku si jej společně vzaly labely MAXIMED RECORDS a NASPHYR PERSONAL DEMON RECORDS, aby titul vypravily, jak nepsaný vinylový zákon dnešních dnů káže. Považte sami: černý vinyl, potištěná vnitřní kapsa, plakát formátu A2 a stříbrnočerný rozvírací obal. A to dosud nebyla řeč o tom, že celý cover byl nově nakreslen speciálně pro toto 10" EP a změna se projevila třeba v psychedelickém pozadí obalu, který byl původně čistě stříbrný. Deska na 45 otáček za minutu vyšla 21. ledna 2014. Krabathor madness still continues...


>>> BERRY | 2014-04-05 >>>
Thrash - grind core split LP BEHIND THE CEMETERY WALL "s/t" | KAOSQUAD "s/t" pořízené v čestickém Hellsoundu vyvrhlo do světa podzemí spiknutí labelů a neoficiálních subjektů, alfabeticky ABACK RECORDS, CESTOU NA HŘBITOV RECORDS, EXIT PRODUCTION, G.R.F. RECORDS, KILLING ART RECORDS, KOREK RECORDS, MUR-MUR METEOROID, NOISE MASTER RECORDS, RAKO 161, RARACH KATUS RECORDS, SOUDRUH, THRASHERS CREW STRAKONICE, WAR PIGS RECORDS a Z6H RECORDS. Stylový černobílý obal, stylový kreslený motiv, stylová koláž na rozvíracím inlayi a uvnitř stylové texty obou jihočeských kapel. Tomuhle dílu není vůbec co vytknout, dodržuje mantinely undergroundu, ale v nich nekompromisně trvá na vysokém nasazení.


>>> DAN MINORITY | 2014-04-04 >>>
Klavíristka a skladatelka Beata Hlavenková, která je jednou z vůdčích osobností české jazzové a alternativní scény, vydává své nové album Theodoros složené z dvanácti jejích vlastních klavírních skladeb pojmenovaných po měsících v roce: autorka je zde sama sobě též jedinou interpretkou. Album přichází více než čtyři roky po vydání Beatina oceňovaného debutového alba "Joy For Joel" u Animal Music.
Beata Hlavenková o konceptu alba Theodoros říká: „Moje první album se jmenuje Joy For Joel a je pojmenováno podle mého prvního syna Mathiase Joela - úžasní hosté, velký zvuk a aranže, muzika ovlivněná moderním jazzem. Po narození druhého syna Theodora Eliho jsem v hlavě nosila nápad, že se mé druhé album bude nějakým způsobem vztahovat k němu. Řecké jméno Theodoros znamená "Boží dar", stejně jako Mathias v hebrejštině. Když jsem začala skládat, uvědomila jsem si, že Boží dar je pro mne život. Ten se skládá z let, z měsíců, z dnů. Bylo tedy naprosto přirozené, že skladby budou pojmenovány stejně jako kalendářní měsíce. Hudební okolnosti vedoucí k tomuto albu však byly jiné. Vycházejí z fascinace písně a její jednoduchosti. Protipól k prvnímu hudebnímu světu. Theodoros čerpá z obou a vstřebává obě tyto cesty skrze mé hudební vnímání.“
Vinylové album BEATA HLAVENKOVÁ "Theodoros" (180 gramové LP) vyšlo 14. listopadu 2013 u MINORITY RECORDS.


>>> BERRY | 2014-04-04 >>>
Vinylem rozhodně nezahálí ani tuzemský extrémní gore-grindový label BIZARRE LEPROUS PRODUCTION, který v roce 2013 uvedl na trh hned tři vinylové počiny, o kterých tu bude postupně řeč. Prvním z nich je LP INGROWING "Aetherpartus" / "Heads Or Tails", jakýsi selfmade split, kdy label pořídil na velkou dvanáctipalcovou desku dvě historická, zatím poslední mini CD (2009 a 2011) věhlasné kapely z Českých Budějovic. Strana A obsahuje 7 skladeb včetně závěrečného coveru Nasum, strana B šest tracků včetně finálního coveru Napalm Death. Co si přát víc? Náklad 500 kusů byl rozdělen na 400 klasických černých vinylů, a 100 černošedých, takřka dokonale korespondujících s obalem, který je navrch rozvírací, uvnitř skrývá velké fotky kapely a texty všech vlastních skladeb. Nutno podotknout, že po reedičním titulu INGROWING "Suicide Binary Reflections" je tento druhým, kterým se v roce 2013 mohou Ingrowing pochlubit a jímž nekompromisně útočí na sbírky všech svých fanoušků, kteří mimo nejrychlejší hudby propadli právě tak vinylu.


>>> BERRY | 2014-04-03 >>>
Na loňský vánoční trh vrhnul UNIVERSAL MUSIC vůbec první vinylové vydání třetí řadové studiové desky LUCIE "Černý kočky mokrý žáby". Album je považované za nejtvrdší v historii souboru a sběratele vinylů velmi lehce zcela uchvátí. Double LP v rozvíracím obalu není samo o sobě ničím výjimečným, barevný vinyl rovněž ne, ale kombinace a preciznost, s jakou je tento mainstreamový titul zhotoven, skoro bere dech. První vinyl je černý se zeleným žíháním od černého středu, druhý zelený s černým žíháním od zeleného středového labelu. Černá a zelená vnitřní kapsa. Síla detailů diktuje. Možná kdyby byly desky na 180 gramových vinylech, místo na standardních 140 gramových, byl by sběratel dokonale na kolenou.


>>> BERRY | 2014-04-03 >>>
13. listopadu 2013 vyšla u YANNICK SOUTH v pořadí šestá řadová deska ústeckých, kterým tak na hrací kostce konečně padla šestka. LP + CD HOUPACÍ KONĚ "Everest" vystihuje kapela vlastními slovy třeba takhle: „Deset písniček skládá dohromady příběh o tom, že vylízt na vysokou horu se musí zkoušet, i když to klouže, nemáte dobrou výstroj a vypadá to na omrzliny. Jsou v něm poslední tři roky plný padání na hubu a zvedání na nohy.“ Deska s minimalistickým, ale tím působivějším motivem vyšla v rozvíracím obalu s přiloženou CD verzí.


>>> BERRY | 2014-04-02 >>>
Pátá řadová deska jihočeských čertů vyšla konečně v gramodeskovém formátu, a ne ledajakém. LP AVENGER "Bohemian Dark Metal" se nejenže zcela liší od CD edice, ale vinylové vzezření dává punc velké hudbě, kterou v rámci svého dark metalu kapela kdy vyprodukovala. Černočerný kašírovaný obal minimalisticky potištěný lesklou fólií zobrazuje pouze logo, titul, vzadu pak bafomet, názvy skladeb a labelu. Uvnitř potištěný rozvírací inlay s texty v češtině i angličtině. Malá nápověda, resp. pár hashtagů?! Smutek, beznaděje, faleš, apatie, duševní chirurgie, války, umírání, krev, plamen, duše; zkrátka dark metal. Limitovaná edice vyšla vloni u DOOMENTIA RECORDS v omezeném nákladu 300 kusů.


>>> BERRY | 2014-04-02 >>>
Plzeňská instrumentální osmnáctka se rozvážně rozhoupala k debutu, který pojmenovala vzhůru nohama, jak je jí to nejbližší. Dělá všechno jinak, než se čeká, a to mluvím v rámci scény, která je sama o sobě - ze své podstaty - alternativou mainstreamu. Post rock, art rock, emo, tato všechna všeříkající a zároveň nicneříkající slůvka se objevují v souvislosti s její osobitou tvorbou, kterou konečně zvěčnil na bílém vinylu kopřivnický nezmarný label PIPER RECORDS. LP MADEBYTHEFIRE "Budet" si údajně neklade za cíl překonat slávu ani náklad bílého alba od Beatles, ale možná vás osloví víc a rozhodně za něj zaplatíte míň. Kapela i label drží cenu 250 výlisků na pouhých 150 korunách, což je dneska hodnota lehce výpravněji vyhotoveného singlu.


>>> BERRY | 2014-04-02 >>>
S touhle novinkou přicházíme s pověstným křížkem po funuse, ale hlásit se to musí. Plzeňští screamo blackmetalisté pro pořádně otevřené hlavy nahráli čtyřskladbové demo ██████ "s/t", které vyšlo nejprve na kazetě a následně na vinylu, který - zdaleka nejen jejich neobvyklému jménu, ale spíše stylu a úžasným živým koncertům - vyprchal ze zkušebny a dodávky jako pára nad hrncem. Kapela dále nahrála skladbu na nejmenovanou vinylovou kompilaci a materiál pro chystaný nejmenovaný split. 12" EP, které splnilo skupině svou historickou úlohu, nenaleznete v obalu, ale v průsvitné PVC kapse s chlopní a sítotiskem.


>>> BERRY | 2014-04-01 >>>
V Japonsku vyšly nezávislému jazzovému skladateli a hudebníku Emilu Viklickému dvě 200 gramové dlouhohrající gramofonové desky. Zatímco první titul EMIL VIKLICKY TRIO "Sinfonietta: The Janacek Of Jazz" byl vydán japonským labelem VENUS RECORDS 17. 3. 2010 a nevěděli jsme o této těžké vinylové existenci zhola nic, druhý EMIL VIKLICKY TRIO "Kafka On The Shore" vyšel právě před čtrnácti dny. Obě koncepční a v jistém smyslu tribute alba obsahují pozoruhodný obsah, jímž se Emil Viklický představil japonským posluchačům jazzu.


>>> BERRY | 2014-04-01 >>>
První tuzemské split LP roku 2014 má na svědomí spiknutí udělej to sám, aneb DIY konspirace labelů ANARCHIST BLACK CROSS, CESTOU NA HŘBITOV RECORDS, EXIT PRODUCTION, FORCED EXPRESSION, PHOBIA RECORDS, POPE'S ASS PRODUCTIONS, UCHYLNY KOŠ a VÉVA RECORDS, které vypustily do světa jednoduchou, ale působivou gramodesku, jež obsahuje dva sludge funeral songy chomutuvské kapely versus hate-hardcore-crust z Kutné Hory o pěti chodech. Ladies and gets, venku je split LP PRAY FOR DEATH "s/t" | V RUKOU OSUDU "s/t".


>>> BERRY | 2014-04-01 >>>
V kooperaci labelů HARD BONES PRODUCTION, PHOBIA RECORDS, RAWMANTIC DISASTER, TERROR NIGHT a VÉVA RECORDS vyšla v únoru 2014 vinylová verze debutové demo kazety pražské dis-beat / crust kapely BLINDED "s/t". 7" EP obsahuje šest tracků v nesmlouvavém stylu, jednoduchý kopírovaný obal a stejně vyvedený inlay s texty. Černý vinyl vyšel v číslované edici 205 kusů.

nahoru | Hlavní stan


Srpuls.CZ | Vdmusick © Λ-Ω Magick Disk Musick 

NAVRCHOLU.cz