Hlavní stan  |  České vinyly  |  Recenze  |  Rozhovory  |  Odkazy  |  Kapely

Hledané  |  Nabídka  |  Inzerce  |  Poznámky  |  O nás  |  Kontakt  |  English info


>>>   H l a v n í   s t a n   >>>   A r c h i v   >>>   2009 - 4. čtvrtletí

>>>   Archiv novinek 2009 - 4. čtvrtletí

>>> JASICCA & LUKAS | 2009-12-30 >>>
DOOMENTIA RECORDS právě teď - na samém sklonku roku 2009 - vydala pozoruhodný počin, split 7" EP RADIOLOKÁTOR "s/t" | NUNSLAUGHTER "s/t", a sice ve třech různých limitovaných verzích - jako černý vinyl s rozvíracím obalem (300 kusů), jako picture disk s obalem s kruhovým výsekem titulky Radiolokátor (150 kusů) a jako picture disk s obalem s kruhovým výsekem titulky Nunslaughter (150 kusů).
Kapela RADIOLOKÁTOR je složená ze členů nejaktivnějších českých skupin současnosti, jakými jsou Lahar, Gride a Avenger, hraje old school thrash metal vycházející z klasického střihu přelomu 80. a 90. let. Strana obsahuje jednu skladbu nahranou výhradně pro toto EP plus cover "Rychlost vítězí" od kultovních Kryptor.
NUNSLAUGHTER je jedna z kultovních současných amerických death metalových kapel, která aktivně funguje od roku 1987. Má na svém kontě vysoko přes 100 oficiálních nosičů, bootlegy nepočítaje. V roce 2009 odehrála evropské turné a na zastávce v Žiaru nad Hronom, kde jim předskakovali právě Radiolokátor, vznikla myšlenka tohoto společného split EP. Nunslaughter zde mají dvě skladby původně nahrané jako demo pro jejich album "Hex".
Skladem zatím všechny verze, recenze ve frontě.


>>> BUBU | 2009-12-22 >>>
ISIS, DÄLEK, MAMIFFER - 12.11.2009, Praha - Palác Akropolis

Když jsem zjistil, že se do Prahy chystají na třetí návštěvu ISIS, příliš jsem neváhal. Po nadšení z koncertu minulého turné k desce "In the Absence Of Truth" jsem byl zvědavý, co tahle parta předvede tentokrát. I když nové nahrávky nejsou tak silné jako za časů "Oceanic", naživo jsou Isis pořád jízda. Bohužel jsem si nekontroloval údaje o začátku koncertu a do Akropole dorazil tradičně na půl osmou, což bylo, jak jsem zjistil na místě, hodinu po začátku koncertu. Nemilé překvapení, díky němuž jsem přišel o MAMIFFER a kromě poslední skladby i o hiphopery DÄLEK. Jelikož atmosféra v sále pěkně vřela a Dälek vypadali rozjetě, docela mě to mrzelo. Takže příště... ISIS v Praze představili své aktuální album "Wavering Radiant", ze kterého se také převážně hrálo. Starším skladbám byl dán tentokrát menší prostor, což bylo možná trochu ke škodě věci. Pozornost na sebe strhával svou energií zejména Aaron Turner, zbytek kapely působil více staticky, jakoby pohroužen do svých vrstvených zvukových ploch. Isis mají ale pořád co říct a nebál bych se, že další koncert bude nuda. ... více


>>> BERRY | 2009-12-17 >>>
sampler SLOVENSKÉ VINYLY NEZOMIERAJÚ LP (2009 Bad Entertainment, Codex Records, Člověk, Papagájův Hlasatel Records, Randall Records, Rauha Turva, Totalitarianism Still Continues, Trashin Mrte Cocots, Undislessed)
Vinylové samplery kam se podíváš
Nechci říci natvrdo po vzoru, snad ale možná jistou inspirací v množství LP samplerů vydaných v posledních dvou letech v Čechách (připomeňme si sampler CONSTELLATION OF DEATH, sampler PLAY FAST OR DON'T, sampler POSLOUCHÁTE JIŽNÍ ČECHY 1, sampler POSLOUCHÁTE JIŽNÍ ČECHY 2, sampler SPALTE BRNO NA PRACH "Brno-City Raw Hardcore / Punk Compilation" či sampler VINYLOVÁ BUDOUCNOST), se hrdě přihlásilo Slovensko s hard core / punk výběrem pojmenovaném trochu nostalgicky - Slovenské vinyly nezomierajú. ... více


>>> JASICCA & RORY ZET & BERRY | 2009-12-17 >>>
Protože píšeme i recenze na čertovské vinyly, neposílil naši redakci v den třetího výročí e-zinu (*5.12.2006) Mikuláš ani anděl, ale rovnou čert, a ne ledajaký - sám mocný BUBU! Ve zkušební době debutoval na Vinyl Disk Musick fotoreportem z VENOMOUS CONCEPT, RADIOLOKÁTOR, LAHAR - 3.11.2009, Praha - Exit Chmelnice a právě nyní chystá další dva. Toto oživení webu berte jako důkaz toho, že nechceme co do obsahu stagnovat a že milujeme kapely jak z vinylů, tak živě! Více o novém členovi redakce v sekci O nás.


>>> LADISLAV OLIVA | 2009-12-09 >>>
VYPSANÁ FIXA "Klenot" LP (2009 San Piego Records)
Fixa z vinylu jako vzácný klenot
Nedávno kdosi prohlásil, že revolucí v šíření hudby nejsou ty různé módní prapodivné formáty, které ani nemají obal, všelijaké ty takzvané empétři a podobné nesmyslné blbosti. A že skutečnou revolucí bude, až nějaká česká mainstreamová kapela konečně zase jednou vydá vinyl.
Kýžená revoluce proběhla v říjnu, kdy do černých drážek byla zaznamenána Vypsaná Fixa. Jde po šestnácti letech o tuzemský rockový titul, který lze nalézt v oficiálních prodejních žebříčcích a jenž přitom existuje v gramodeskovém formátu. Tehdy na podzim 1993 vinylově stačil vyjít Alkehol, Hagen Baden, Mňága & Žďorp a potom už nic. Jen výjimečně nějaký ten popík, folk či hip-hop, ale nic vyloženě rockového a přitom prodejně žebříčkového. Tvrdých vinylů samozřejmě vyšla celá řada, ale pouze v metalovém, punkovém a především hardcorovém podzemí. ... více


>>> RORY ZET | 2009-12-05 >>>
3.12.2009 vyšlo samizdatem nové album MASTER'S HAMMER "Mantras", na kterém se nachází 9 nových skladeb nahraných a obalených ve složení Martin Vrána, Vlasta Voral, Honza Přibyl, Tomáš Vendl, Tomáš Kohout a Franta Štorm. Citace přímo z inlaye LP: „Veškeré písně napsal a nazpíval Štorm pod dohledem Vorala a ostatních členů souboru. Bicí byly nahrány na pady a editovány Štormem, jenž také hrál některé kytary. Klávesy a syntezátory hrál a editoval Voral. Některé kytary a syntezátory nahrál fetišista Necrocock v Gummistudiu Y, jenž také vymyslel nemocné harmonie k několika písním. Monster nahrál své basové party. Silenthell nahrál tympány živě a všichni členové kapely se podíleli na mixážních pracech. Obrazy na obal namaloval © Martin Vrana, mimořádný malíř, jemuž jsme věnovali skladbu "Vrana". Typografii dělal Štorm (milovník dechovky) s použitím písmové rodiny Moyenage. Natočeno a zmixováno ve studiu Jihosound během října 2009, produkováno a vydáno kapelou vlastním nákladem, prodej přes Stormtype.com.“ Oficiální českou distribuci zajišťuje label při tomto e-zinu, Magick Disk Musick.


>>> BARVÁK | 2009-12-02 >>>
RISPOSTA "Schválen byl nový řád" je druhá velká deska kapely z moravských luhů a hájů, která jasně ukazuje jak velký posun od první nahrávky udělala. Deset skladeb destruktivního crustcore s přesně tepajícíma bicíma, nabroušenou hradbou metalických kytar a nad tím dva obhroublé vokály. Více vyhrávek, více energie, komplikovanější stavba skladeb a lepší zvuk. Nahráno ve studiu Hellsound, masteroval Jack Control ve studiu Enormous Door. Deska je k dostání v sobotu 5.12.2009 na festivalu KILLED BY BRNO u vydavatelského labelu INSANE SOCIETY nebo online přes www.insanesociety.net. Klasická edice na černém vinylu s bookletem vyšla v nákladu 425 kusů, limitovaná na černobílém vinylu s bookletem, sítotiskovým přebalem a zádovou nášivkou pak v počtu pouhých 100 kusů.


>>> BERRY | 2009-12-01 >>>
ARAN EPOCHAL "Místní borci" | OTK "Nádoba na maso" split 7" SP (2008 Silver Rocket)
Borci v nádobě
Automatický patern coby bicí stroj uvede skladbu "Místní borci", kterou vzápětí opanuje jednoduchým, příjemným a zapamatovatelným baskytarovým motivem Aran, do toho deklamující text o tom, co se stane, když jsi moc mladej kluk a máš k dispozici moc silný auto. Svébytnej auto folk rock čistej jako úmysl dělat věci po svým a bez předsudků. Tohle ocením patrně s každým singlem téhle epochální vinylové řady.
Stejně tak jako je skladba Aran Epochal na každém jednom 7" SP exkluzivní záležitostí, tak je to vždy i v případě kolegů na straně A. Chcete mít kompletní OTK a schází vám tenhle singl, kterej jste v době vydání jen tak přešli? Pak je kompletní nikdy mít nebudete. ... více


>>> MILOŠ | 2009-12-01 >>>
Bez větší mediální pozornosti letos vyšel blackmetalový sampler THE WINE OF SATAN: VOLUME II. Tato deska, kterou otevírá brněnský ROOT, má náběh na to stát se kultovní kompilací stejně jako v roce 1993 stejnojmenná jednička. Ta je pro příznivce českých kapel na vinylu také velmi zajímavá. Vedle tehdy vcelku neznámých Beherit nebo Mortuary Drape (tou dobou tyto kapely neměly ani jednu desku) se jako monument vyjímali MASTER'S HAMMER. Dvojku letos vydala ve stejně omezeném nákladu 308 kusů kyperská firma NECROTERROR RECORDS. Vedle Root tak mají šanci se blýsknout kapely: Funeral Winds, The One, Furze, Code, Bestial Mockery, Irreverent a Hell Militia.


>>> BERRY | 2009-11-29 >>>
SEE YOU IN HELL "s/t" | CROW "s/t" split 7" EP (2009 Insane Society, Phobia Records)
Bombardování iluze
Historicky čtvrtým split 7" ípíčkem brněnských See You In Hell je černá placka, která vyšla na jaře tohoto roku. Posledně jsme brněnské vládce hard core / thrashe recenzovali v souvislosti se samplerem SPALTE BRNO NA PRACH "Brno-City Raw Hardcore / Punk Compilation", kde nabídli poměrně hitovou skladbu "Průzkum bojem".
Na stále aktuálním počinu See You In Hell stále slyšitelně thrashují a přidávají melodie. Agresivně metalický zvuk z Hellsoundu upozaďuje vokál, který je za jednotnou hradbou nástrojů, ale přesto není zcela nesrozumitelný. See You In Hell existují už desátým rokem a nyní jsou ve stádiu, kdy sice vůbec nespouštějí nohu z plynu, ale dovedou úplně vše podat ve velmi chytlavém duchu. ... více


>>> BERRY | 2009-11-23 >>>
S dalším trumfem se vytasil pražský label DAMAGE DONE RECORDS. Na elpíčku CRIMINAL ELEMENTS "Guilty As Charged" uslyšíte členy takových kapel, jakými jsou Misery Index, Dying Fetus nebo Suffocation. Globálně deathmetalová deska je venku jako černý stoosmdesátigramový vinyl s rozvíracím obalem. Recenze je ve frontě.


>>> JASICCA | 2009-11-22 >>>
MORTIFILIA, RADIOLOKÁTOR, COWARD, MINOTAURUS - 14.11.2009, Sušice - Tradiční kloub

Novembeer Feast 2009 byl ve znamení křtu picture disk 7" singlu MORTIFILIA "My Gods Are Buried", kterého se zúčastnili pozvaní hosté MINOTAURUS, COWARD a RADIOLOKÁTOR. Dvorní fotograf Jan Kavale, který desku pokřtil, byl se svým aparátem přítomen pouze oslavencům, čímž se v tomto fotoreportu omlouváme pozvaným hostům, kteří všichni odehráli více než úžasně a od první do poslední kapely tak bylo podzemí sušické Sokolovny permanentně v pohybu. Byl to po všech stránkách úžasnej večer a již nyní přijměte pozvánku na Novembber Feast V., který proběhne v sobotu 20.11.2010 opět v Tradičním kloubu, tentokrát za účasti kapel ASMODEUS, INSANIA a MORTIFILIA. Speciální host pak bude upřesněn později. Více na facebooku. ... více


>>> BERRY | 2009-11-19 >>>
FORGOTTEN SILENCE "Tumulus" | CHIASMATIC "Temptament" split 7" EP (2009|06|22 Forgotten Silence)
Sebevražedná radost
Po vleklých porodních bolestech je letos venku páté vinylové EP kapely Forgotten Silence, která v ranku porevolučního domácího hard'n'heavy prakticky nejdéle, průběžně a stále vychází na vinylu, byť doposud vždy „jen“ v sedmipalcovém formátu.
Prsty v tom má baskytarista a zpěvák Krusty - velký milovník vinylů, sběratel a opakovaně nepoučitelný fantasta. Ano, 7" ípíčka jsou krásnou záležitostí, ale finanční sebevraždou. Na druhou stranu obrovskou radostí. Ovšem, že ho to pořád láká, a tahle „nerozumná“ aktivita je více než ocenění hodná. ... více


>>> JASICCA & RORY ZET & BERRY | 2009-11-11 >>>
NOVEMBEER FEAST 2009: křest picture disk SP MORTIFILIA

sobota 14.11.2009, 21:00, Sušice, Tradiční klOUb

Historie klubového festivalu Novembeer Feast se začala psát v listopadu 2000, kdy v Tradičním kloubu proběhl první regulérní ročník. Další dva připadly na podzim let 2001 a 2003 a čtvrté pokračování je po šestileté pomlčce právě před vchodem do podzemí sušické Sokolovny. Při výběru kapel pořadatelé cítili velkou zodpovědnost vůči zdejšímu publiku a dramaturgický koktail zručně namíchali ze dvou sušických a dvou přespolních kapel. Každá jedna z nich má hodně co říci a každá bude mít v Kloubu minimálně své publikum. ... více


>>> RORY ZET | 2009-11-09 >>>
Na oddělení Inzerce leží pár aktuálních inzerátů.


>>> BUBU | 2009-11-09 >>>
VENOMOUS CONCEPT, RADIOLOKÁTOR, LAHAR - 3.11.2009, Praha - Exit Chmelnice

3.11.2009 se v pražském klubu Exit Chmelnice uskutečnilo vystoupení hardcore/punkových veteránů Venomous Concept. Proti původně avizovaným předskokanům Opitz vystoupili Radiolokátor. Koncert otvírala jihočeská hardcore/thrash úderka Lahar. Nákop jako prase, Banán za mikrofonem, který letos vystřídal původního řvouna Klouču, řádil na pódiu jak urvanej ze řetězu, prostě hardcore/thrash jak má být. ... více


>>> MERŤÁK | 2009-11-07 >>>
Vinyl Disk Musick je další médium, které nemělo, nemá a nikdy mít nebude s NS nic společného.

"Good Night White Pride je angažovaným postojem, jenž je spjat s odmítnutím lhostejnosti vůči tomu, co se děje v našem okolí, scéně či subkultuře. Už od svého vzniku je o rázném odmítání xenofobních postojů - nacionalismu, rasismu, diskriminaci kvůli barvě pleti či sociálnímu postavení, fašismu, nacismu, všem snahám svázat životy lidí pod dohledy všudypřítomných kamer či pravidel chování a myšlení
."
Zdroj: gnwp.cz


>>> JASICCA | 2009-11-05 >>>
Na labelu MAGICK DISK MUSICK provázaném s tímto e-zinem právě dnes vyšlo picture disk 7" SP MORTIFILIA "My Gods Are Buried" v číslovaném striktně limitovaném nákladu 500 kusů. Vinyl je uložen v de luxe PVC obalu s chlopní a opatřen samolepkou s vlastním číslem. Strana A obsahuje jednu z vůbec nejpropracovanějších skladeb sušické melodicky deathmetalové kapely Mortifilia a na béčku je cover "Highway Chile" od Jimiho Hendrixe. Singl vychází jako speciální limitovaná edice k deseti letům aktivní činnosti kapely a pokřtěn bude 14. listopadu 2009 v sušickém Tradičním kloubu za účasti hostů Minotaurus, Coward a Radiolokátor.


>>> RORY ZET | 2009-11-04 >>>
Ještě neuplynul ani rok od prvního dílu a je tu pokračování sampleru - POSLOUCHÁTE JIŽNÍ ČECHY 2, který obsadily kapely GRIDE, PRESSBOIL, P.M.L.Z., DEZINFEKCE, RADIOLOKÁTOR, MURUROA, S.O.S. a DEN ZA DNEM. O vydání se postaralo neuvěřitelných sedmadvacet labelů a deska vyšla ve dvou verzích. Se zeleným obalem (viz. vpravo) na šedooranžovém žíhaném vinylu (nákladem 210 kusů) a s černobílým obalem na klasicky černém vinylu (nákladem 315 kusů). Obě verze obsahují masivní booklet a plastový sáček se dvěmi žlutými chrániči sluchu.


>>> RORY ZET | 2009-10-31 >>>
Úplně jsme zapomněli, že sem taky umíme přidávat ankety! Tak jedna aktuální k MASTER'S HAMMER humbuku, ze kterýho jsou všichni na vrcholu blaha. Nebo ne?


>>> RORY ZET | 2009-10-29 >>>
VENOMOUS CONCEPT "Poisoned Apple" LP (2009|07|16 Obscene Productions)
Punkoví vyděděnci
Nikdo netvrdí, že když se sejdou v jedné kapele jedny z největších osobností grindcoru, jmenovitě Shane Embury (kytara, Napalm Death), Kevin Sharp (zpěv, Brutal Truth), Danny Lilker (basa, Nuclear Assault, Brutal Truth) a Danny Herrera (bicí, Napalm Death), musí hrát nutně grindcore. Tenhle čtyřlístek drtící v civilu jádro na prach, se pod názvem Venomous Concept vyřádil na elpíčku "Poisoned Apple" jako pravověrný příslušník celoživotního manželství na milence. ... více


>>> BERRY | 2009-10-28 >>>
26.10.2009 vyšlo již třetí pokračování edice CZECH DEMO SERIES. Třetí díl ze šesti patří volyňským Avenger a jejich dvěma demům z let 1994 a 1995. LP AVENGER "Minster Of Madness" / "The Black Zone" bylo vydáno u vodňanského labelu DOOMENTIA RECORDS v nákladu 300 kusů. 100 kopií na průsvitném „clear“ vinylu, 200 na klasicky černém. Nový obal a výpravný booklet jsou standardy edice. Černé vinyly budou během několika dnů k dispozici v omezeném množství v sekci Nabídka.


>>> BERRY | 2009-10-20 >>>
BIRDS BUILD NESTS UNDERGROUND "Night Night" LP (2007|11|09 Love Nest)
Vivat analog!
Před téměř dvěma roky, v listopadu 2007, vyšla v nákladu 333 kusů pozoruhodná deska "Night Night" pražské performance BBNU. Černý elpíčko určitě není pro každýho - jestli jsi zvyklý pouze na kytarový riffy a kvílivej ječák, šetři svůj čas. ... více


>>> JASICCA | 2009-10-19 >>>
Na facebooku je ve skupině Vinyl Disk Musick diskuze na téma "Mainstream na vinylu". O jakých domácích albech je řeč? Začalo to nevinně vloni s albem LUCIE VONDRÁČKOVÁ "Fénix", letošek pak sice ojediněle, ale přesto nebývale zesiluje a nabírá na obrátkách. Nejprve se přihlásila VYPSANÁ FIXA, která své letošní debutové album na vinylu vydá údajně 24.10. a u zdi nezůstal ani KABÁT, který podle dnešní MF DNES chystá rovnou živé double LP a vrátí se tak na vinyl po šestnácti letech.


>>> JASICCA | 2009-10-13 >>>
MASTER'S HAMMER budou brzy ZPĚT!
Podle nenápadné zprávy na oficiálním webu Master's Hammer, se kapela právě nachází ve studiu, kde pracuje na novém album po čtrnácti letech! Novinka jistě zaznamenání hodná, ale čtěte na www.mastershammer.com nebo tady dál - skupina se téměř distancuje od letošní 4 LP reedice "Ritual" / "Jilemnický okultista", a sice ze třech důvodů: Nikdy by nepoužili tak odpornou barevnou kombinaci a tak nechutný ornamenty, kterými vydání disponuje. Dále spílají chybám, kterými se první pressy jen hemžily a nakonec pochybují o zvukové kvalitě nahrávky, kterou nazývají horší než originální press. Vše tedy nasvědčuje tomu, že novinka bude po všech stránkách tím, čím Master's Hammer se vším všudy jsou, nikoliv jen komerční neautorizovanou licencí, kterou se zřejmě letošní mnohokrát během jediného roku repressovaný vinylový titul "Ritual" / "Jilemnický okultista" stal.


>>> BERRY | 2009-10-08 >>>
TROY VON BALTHAZAR "The TVB LP" LP (2009 Silver Rocket)
Matka (vyčítavě): „Kdepak je ten pes? Někde ho slyším kňučet!“
Dcera (dotčeně): „Ne, mami, to není pes, já poslouchám Troye!“

U týhle desky, resp. celý sólový tvorby Troy Von Balthazar, narazíte na dva názorový tábory, tak jako prakticky všude. Staromilci při kojení přikrmovaný The Chokebore (původní kapela Troye) spílají sólovýmu projektu do nebetyčnýho kňourání, zatímco až tolerantní a liberální, řekněme „současný“ posluchač dostává šanci objevit krásu a sílu Troye jako excelentního rockového písničkáře. ... více


>>> JOHAN | 2009-10-08 >>>
DOOMENTIA RECORDS odhalila své nejbližší plány. Po dlouhém zvažování ze strany kapely, kde vlastně vyjde LP verze čtvrté desky AVENGER "Feast of Anger – Joy of Despair" (v úvahu připadalo více domácích i zahraničních labelů), je nyní jasno. Na vodňanské značce vyjde v rámci edice Czech Demo Series i LP s demosnímky "Minster of Madness" a "The Black Zone". Obě velké desky by měly být venku do konce letošního roku. Kromě 12" chystá Doomentia i vydání na 7" - na split EP budou debutovat thrashoví mohykáni RADIOLOKÁTOR ve společnosti NUNSLAUGHTER. Podrobnější informace přineseme vždy aktuálně.


>>> MERŤÁK | 2009-10-07 >>>
JONESTOWN "Bar Destroyers" | KOHOUTEK "s/t" split 7" EP (2009 Hardcore Attack Records, Phobia Records)
Crust, hardcore / punk i melodický metal - během deseti minut!
Čas letí neuvěřitelně rychle a od minulé recenze na splitko Jonestown a Messerschmitt 109 uplynulo již více než čtvrt roku. Myslím, že nastal ten správný čas podívat se na drážky i druhému letošnímu splitu Jonestown, vydanému opět pod hlavičkami Phobia Records z Čech a Hardcore Attack Records ze Slovenska. Tentokrát skupině Jonestown dělá na B straně sedmipalce společnost kladenská grupa Kohoutek. ... více


>>> JASICCA | 2009-10-03 >>>
Na americkém labelu DARK SYMPHONIES právě vyšla reedice prakticky nesehnatelného třetího alba ROOT "The Temple In The Underworld", které bylo původně vydáno na Monitoru v roce 1992 - v době, kdy - s dnes tristně končícím nástupem CD - nebyla labelu cizí ani fyzická likvidace desek. Reedice je ovšem jen pro 500 nejrychlejších (v plánu nejsou žádné nekonečné a sběrateli proklínané dolisy jako v případě letošních Master´s Hammer!), kteří si v lepším případě mohou ještě vybrat mezi černými a šedými vinyly (obě verze vyšly po 250 kusech). Množné číslo a obrázek naznačuje, že titul vyšel tentokrát jako 2 LP, a sice se šesti bonusy. Vinyly váží 180 gramů, obal je rozvírací a spousta nepostradatelných serepetiček okolo: samolepka, nášivka, placka a třeba obrovský plakát 24" x 36" (60,96 x 91,44 cm). Navrch ještě exkluzivní sleeve note 2009 z pera Igora Hubíka.


>>> BERRY | 2009-10-01 >>>
Shane Embury (kytara, Napalm Death), Kevin Sharp (zpěv, Brutal Truth), Danny Lilker (basa, Nuclear Assault, Brutal Truth) a Danny Herrera (bicí, Napalm Death), to je allstar kapela Venomous Concept, jejíž vznik se historicky datuje až do roku 1989. V roce 2004 vydává debut "Retroactive Abortion", který byl letos následován druhou dlouhohrající náhrávkou VENOMOUS CONCEPT "Poisoned Apple". O luxusní vydání na zeleném vinylu se postaral Čurby a OBSCENE PRODUCTIONS! Recenze ve frontě, koncert 3.11.2009 v pražském klubu Exit Chmelnice pomalu na spadnutí!

nahoru | Hlavní stan


Srpuls.CZ | Vdmusick © Λ-Ω Magick Disk Musick 

NAVRCHOLU.cz
MS IE [Win] 6.0 & Mozilla Firefox [Win] 1.5.0.4 >> 1024x768 pix.